• index-img

5G industriel trådløs router

5G industriel trådløs router

news1

5G industrielle routere kan bruges i barske og komplekse miljøer, modstandsdygtige over for høje temperaturer og lave temperaturer, og kan stadig fungere stabilt i komplekse miljøer såsom udendørs og i køretøjer.IoT-terminalen, der er direkte forbundet med industrielt maskineri og udstyr til dataindsamling, og gennem realtidsdatatransmission, gør det muligt for ledere nemt at forstå produktions- og driftsbetingelserne på forskellige tidspunkter og regioner.

news2

Den industrielle 5G-router integrerer flere netværksapplikationsteknologier såsom 5G-adgangsteknologi, WIFI-teknologi, routingteknologi, switching-teknologi og sikkerhedsteknologi.Den er fuldt ud kompatibel med 5G/4G/3.5G/3G/2.5G-netværk og kan let dannes med høj hastighed og stabilitet.Kablet og trådløst transmissionsnetværk og understøtter dataindsamling, brug offentligt 5G/4G-netværk til at give brugere trådløs langdistancedatatransmissionsfunktion

news3

Fem egenskaber ved femte generations routere

1. Netværksprocessorteknologien bruges til at realisere IP-meddelelsesbehandling og -videresendelse, så den kan udføre kompleks protokolbehandling og samtidig sikre højhastighedsvideresendelse og derved understøtte omfattende tjenester.

2. På grund af netværksprocessoren kan nye behandlingsfunktioner tilføjes ved at opgradere softwaren, så den hurtigt reagerer på brugerens forretningsbehov og tilpasser sig udviklingen af ​​netværket.

3. Det har stærke understøttelsesmuligheder for VPN, flowklassificering, IPQoS, MPLS og andre egenskaber og giver en komplet QoS-mekanisme til at imødekomme behovene hos forskellige brugere og forskellige applikationer.

4. Vedtag en omstillingsnetværksstruktur med stor kapacitet.

5. Overvej fuldt ud telekommunikationsbrugernes behov og opfylde brugernes krav til sikkerhed, stabilitet og pålidelighed.

news5

Med fremkomsten af ​​5G-æraen og etableringen af ​​tusindvis af 5G-basestationer, for at gribe mulighederne i denne æra, har ZBT udviklet en række 5G-routere i løbet af de to år af 2020 og 2021, inklusive 3600Mbps IPQ8072A-chipsættet WiFi 6 mesh 5G router, 1800Mbps wifi 6 mesh 5G router med IPQ6000 chip og 1200Mbps WiFi 5 5G router med MTK7621A chip.Indtil videre er vores 5G-routere blevet testet bredt og taget i brug i udlandet.


Indlægstid: 11. december 2021