• index-img

Noget vigtigt om trådløs router

Noget vigtigt om trådløs router

Hvis du ikke har en WiFi-router i dit hjem, så er du som udgangspunkt ude af kontakt med samfundet.Der vil dog være mange problemer, selvom du allerede har installeret en wifi-router derhjemme, såsom: langsom internethastighed, pludselig internetafbrydelse, intet signal i nogle rum osv.. Hvad skal jeg gøre?Lad os kigge på det.

https://www.4gltewifirouter.com/about-us/

ZBT trådløse routere

Først og fremmest skal vi vide, at alle routere har begrænset wifi-dækning.Generelt placeres routere i midten af ​​huset eller i en højere position.Husk ikke at stable dem i hjørnerne!!!Desuden kan routerens antenner også justeres, den ene placeret vandret og den anden lodret, så netværket bliver meget bedre på et øjeblik.Hvis du vil have wifi-signalet koncentreret ét sted, så peg alle antennerne i den retning, så signalet bliver relativt kraftigt det sted.

Hvis signalet stadig er dårligt, så lad os tjekke, hvad situationen er.Hvis de overordnede netværkshastigheder for alle hjemmeroutere er meget langsomme, foreslår jeg, at du skal skifte router.Den traditionelle 2.4G enkeltfrekvensrouter er som en vej i morgenmyldretiden, den vil blive spærret, så snart den åbnes, vi er nødt til at erstatte den med en dobbeltfrekvensrouter, der understøtter et gigabit-netværk.Du kan se på ZBT Dual Bands trådløse routere, klik venligst på billedet for at tjekke.

WG3526 (10)

ZBT 4G LTE Dual Bands 1200Mbps Gigabit Ports trådløs router

Hvis netværket stadig sidder fast, kan du overveje at skifte til en wifi 6-router.Sammenlignet med wifi 4 eller WiFi 5-routere har den 10 gange hurtigere netværksydelse og er også anti-interferens.

3. Z100-C轮播海报

1800 Mbps Gigabit Port Mesh Wifi 6 Router

Til sidst vil jeg gerne minde alle om, at efter at routeren er sat op, skal den genstartes af og til.Hvis det efterlades uberørt, vil det give en række problemer i lang tid.For eksempel:

OVEROPHEDNING
Alle ved, at ethvert elektronisk produkt vil varme op, når det er i brug, selvom routerens effekt ikke er høj.Hvis varmeafledningsforholdene ikke er gode nok, vil det være let at påvirke løbehastigheden efter lang tids brug.

ALDRING
Alle bør huske, at ethvert elektrisk apparat kører og taber.Så længe routeren kører hele tiden, vil den ældes efter lang tid.Hvis der er et problem med transmissionen af ​​routeren, selvom dit hjem har 100M bredbånd, er signalet faktisk ikke mere end ti billioner.

OVER CACHE
Routeren modtager og transmitterer mange slags signaler hver dag.Hvis der ikke bliver ryddet op i tide, bliver der mere og mere cache, netværket vil naturligvis sidde fast og hvis det forbinder for mange brugere.Men vær venlig ikke at gå i panik, når du støder på denne form for problem, bare genstart den.

Efter ovenstående introduktion tror jeg, at I alle har en god forståelse af, hvad wifi6 betyder.For mere relateret information kan du følge vores hjemmesidewww.4gltewifirouter.com,ellerfacebook,Linkin, du kan også søge i vores ZBT-router på YouTube, du vil se en masse testvideoer, som vores kunder har lagt ud.Eller du kan kontakte Ally Zoeng for mere information (info1@zbt-china.com)

 


Indlægstid: Jan-07-2022