• index-img

Hvad skal jeg gøre, hvis routeren ved et uheld trykkede på reset?

Hvad skal jeg gøre, hvis routeren ved et uheld trykkede på reset?

reset1

Reset-knappen på routeren bruges til at nulstille routeren.Når du trykker på og holder nulstillingsknappen nede i et par sekunder, vil din router blive gendannet til fabriksindstillingerne, og alle konfigurationsparametre på routeren slettes, så du kan ikke oprette forbindelse til internettet.

reset4

Løsningen er også meget enkel.Brug en computer eller mobiltelefon til at logge ind på routerens administrationsside, og nulstil derefter din router til at få adgang til internettet.Når du har fuldført indstillingerne, kan du bruge den.

I betragtning af, at nogle brugere muligvis ikke har en computer, vil det følgende i detaljer introducere, hvordan man nulstiller routeren til at få adgang til internettet ved hjælp af en mobiltelefon efter langvarig tryk på nulstillingsknappen for at nulstille routeren.Følg venligst nedenstående trin.

trin:

1. Tjek om netværkskablet på din router er tilsluttet korrekt, og sørg for at netværkskablet på den er tilsluttet på følgende måde.

(1) Tilslut netværkskablet fra det optiske modem til WAN-porten på routeren.Hvis dit hjemmebredbånd ikke bruger en let kat, så skal du tilslutte hjemmets bredbåndsnetværkskabel/væg-netværksport til WAN-porten på routeren.

(2) Hvis du har en computer til at få adgang til internettet, skal du tilslutte din computer til en hvilken som helst LAN-port på routeren med et netværkskabel.Hvis du ikke har en computer, skal du bare ignorere dette.

2. På etiketten i bunden af ​​routeren skal du kontrollere routerens login-adresse/administrationsadresse, standard WiFi-navnet

Varsel:

Standard WiFi-navnet på routeren vises muligvis ikke på etiketten på nogle routere.I dette tilfælde er standard-WiFi-navnet på routeren normalt routerens mærkenavn + de sidste 6/4 cifre i MAC-adressen.

3. Tilslut din mobiltelefon til routerens standard WiFi, hvorefter mobiltelefonen kan sætte din router op.

Varsel:

Når du bruger en mobiltelefon til at konfigurere routeren til at få adgang til internettet, behøver mobiltelefonen ikke at være i internettilstand;så længe mobiltelefonen er tilsluttet routerens WiFi, kan mobiltelefonen indstille routeren.Nybegyndere, husk venligst dette, og tro ikke, at hvis du ikke kan få adgang til internettet på din telefon, kan du ikke konfigurere en router.

4. For de fleste trådløse routere, når mobiltelefonen er tilsluttet dens standard WiFi, vil siden med indstillingsguiden automatisk vises i browseren på mobiltelefonen, og følg vejledningen på siden.

Varsel:

Hvis indstillingssiden for routeren ikke automatisk popper op i mobiltelefonens browser, skal du indtaste login-adressen/administrationsadressen vist i trin 2 i browseren på mobiltelefonen, og du kan manuelt åbne indstillingssiden af routeren.

Velkommen til vores web for at finde de trådløse routere, du har brug for: https://www.4gltewifirouter.com/


Indlægstid: 31. maj 2022